Συνταγές

Pan Liver (Αδριανούπολη) (Με φιλοδωρήματα)

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για το συκώτι (Αδριανούπολη) (με συμβουλές);

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Γεια σας φίλοι, σήμερα είμαι μαζί σας με την Αδριανούπολη Παν. 🍵 Το Edirne Pan, μια από τις μοναδικές γεύσεις της περιοχής του Μαρμαρά, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τοπικά πιάτα με τη γεύση και την ελαφρότητά του. 🍡 Θα χαιρόμουν πολύ αν ακολουθήσετε και μας στηρίξετε για τη συνέχιση τέτοιων συνταγών και κόλπων. 🥠 Απολαύστε το γεύμα σας εκ των προτέρων ☺️

  1. Τα συκώτια κομμένα σε λεπτές φέτες μπαίνουν σε κόσκινο. 🍦 (Το σημαντικό σε αυτή την ενότητα είναι να διαχωρίσετε το συκώτι από τη μεμβράνη, έτσι ώστε το κρέας να είναι ινώδες και μαλακό· μπορείτε επίσης να αγοράσετε το κρέας σε καθαρή μορφή όταν το αγοράζετε από το κρεοπωλείο.)
  2. Τα κρεμμύδια κόβονται σε μορφή julienne (μακριά λεπτά) και ανακατεύονται με μπαχαρικά. 🍯 Στη συνέχεια τοποθετείται σε πιατέλα σερβιρίσματος. 🍩 (Μπορείτε να τοποθετήσετε τα κρεμμύδια σύμφωνα με το πιάτο που θα σερβίρετε.)
  3. Στη συνέχεια τα συκωτάκια βυθίζονται στο αλεύρι και τηγανίζονται σε καυτό λάδι. 🍮 Στη συνέχεια σερβίρεται.

Καλή όρεξη ☺️

– Συμβουλές

– Η μεμβράνη (νεύρο) του συκωτιού πρέπει να καθαριστεί καλά, έτσι θα έχετε ένα πιο νόστιμο προϊόν. 🥤 Μπορείτε επίσης να το καθαρίσετε όταν το αγοράσετε από το κρεοπωλείο.

– Όσο πιο λεπτό είναι το συκώτι κομμένο σε φύλλα, τόσο καλύτερο το προϊόν που παίρνουμε. 🍅 Αυτό συμβαίνει γιατί το συκώτι φουσκώνει λίγο όταν μαγειρεύεται, σχηματίζοντας έτσι ένα παχύρρευστο προϊόν. 🫖 Αν χωρίσετε το συκώτι ψιλά, ο ρυθμός πρηξίματος θα μειωθεί και θα φτάσετε στην πλήρη συνταγή.

Απολαύστε ☺️ μπορείτε να ακολουθήσετε για τις υπόλοιπες συνταγές.

Συκώτι τηγανιού (Αδριανούπολη) (με Συμβουλές) Συνταγή με φωτογραφία

Pan Liver (Αδριανούπολη) (Με συμβουλές..)Pan Liver (Αδριανούπολη) (Με συμβουλές..)
Pan Liver (Αδριανούπολη) (Με συμβουλές..)Pan Liver (Αδριανούπολη) (Με συμβουλές..)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button