Εύκολες συνταγές

Συνταγή κέικ άγγελο φράουλα

Σχετικά με τη συνταγή

Απολαύστε τη γεύση σας με αυτό το παραδεισένιο κέικ άγγελο φράουλας! Αυτό το απολαυστικό επιδόρπιο συνδυάζει αφράτες στρώσεις κέικ αγγέλου με φρέσκες φράουλες και μια ελαφριά, κρεμώδη γέμιση. Ο συνδυασμός λεπτών γεύσεων και υφών είναι βέβαιος ότι θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας και που τους κάνει να λαχταρούν για περισσότερα. Είτε γιορτάζετε μια ειδική περίσταση είτε απλώς περιποιείτε τον εαυτό σας, αυτή η συνταγή είναι μια απολαυστική επιλογή που σίγουρα θα ικανοποιήσει το γλυκό σας.

Συστατικά

<πίνακας>

Κέικ
Γέμισμα
Κάλυμμα

1 κουτί μείγμα κέικ αγγελιών
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1 κιλό φρέσκες φράουλες, κομμένες σε φέτες

1 1/4 φλιτζάνι νερό
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
Επιπλέον ζάχαρη άχνη για ξεσκόνισμα

1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
8 ουγγιές τυρί κρέμα, μαλακωμένο

Εργαλεία και συστατικά που θα χρησιμοποιηθούν για τη συνταγή

Για να ετοιμάσετε το κέικ άγγελος φράουλας, θα κάνετε αυτό το εργαλείο και τα συστατικά:
– Μπολ ανάμειξης
– Ηλεκτρικός αναδευτήρας
– Στρογγυλές φόρμες για κέικ 9 ιντσών
– Σχάρα ψύξης
– Μαχαίρι για τον τεμαχισμό φράουλας
– Μεζούρες και κουτάλια

Προετοιμασία

1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 350°F (175°C).
2. Σε ένα μεγάλο μπολ ανάμειξης, συνδυάστε το μείγμα κέικ αγγέλου, το νερό και το εκχύλισμα βανίλιας. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν και να ομογενοποιηθούν.
3. Ρίξτε το κουρκούτι ομοιόμορφα σε δύο στρογγυλές φόρμες για κέικ 9 ιντσών.
4. Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 25-30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν ελαστικά στην αφή.
5. Βγάλτε τα κέικ από το φούρνο και αφήστε τα να κρυώσουν εντελώς σε μια σχάρα ψύξης.

Χρόνος προετοιμασίας

Ο χρόνος προετοιμασίας για αυτό το Strawberry Angel Cake είναι περίπου 15 λεπτά, εξαιρουμένου του χρόνου ψησίματος και ψύξης.

Συμβουλές για την προετοιμασία της συνταγής, πώς να μαγειρέψετε

– Όταν ετοιμάζετε τη ζύμη για κέικ φαγητού αγγέλου, φροντίστε να ακολουθήσετε τις οδηγίες στο κουτί του μείγματος κέικ για βέλτιστα αποτελέσματα.
– Χρησιμοποιήστε ηλεκτρικό μίξερ σε μεγάλη ταχύτητα για να αποφύγετε την υπερβολική ανάμειξη της ζύμης.
– Διπλώστε απαλά τις κομμένες φράουλες στην κρεμώδη γέμιση για να δείτε ομοιόμορφη κατανομή σε όλο το κέικ.
– Για πιο διακοσμητική παρουσίαση, πασπαλίστε το πάνω μέρος του κέικ με ζάχαρη άχνη πριν το σερβίρετε.
– Σερβίρετε το κέικ παγωμένο για μια δροσερή γευστική εμπειρία.

Διατροφικές αξίες ανά μερίδα

<πίνακας>

Θερμίδες
Πρωτεΐνη
Παχιά
Υδατάνθρακες
Ζάχαρη
Ίνα

275
5 g
15 g
30 g
20 g
2g

Απαιτήσεις υπηρεσιών και παρουσίασης, πλευρικές εναλλακτικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν

Αυτό το κέικ άγγελο φράουλας μπορεί να σερβιριστεί ως έχει ή να συνοδεύεται από μερικές απολαυστικές εναλλακτικές. Σκεφτείτε να σερβίρετε με μια κούκλα σαντιγί ή μια μπάλα παγωτό βανίλια. Μπορείτε επίσης να γαρνίρετε το κέικ με επιπλέον φρέσκες φράουλες ή ένα κλαδάκι μέντας για μια επιπλέον πινελιά κομψότητας.

Συνθήκες αποθήκευσης

Για να διατηρήσετε το Strawberry Angel Cake σας φρέσκο, αποθηκεύστε το σε αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο. Μπορεί να αποθηκευτεί με ασφάλεια έως και 3 ημέρες. Φροντίστε να καλύψετε το κέικ με πλαστική μεμβράνη ή να το τοποθετήσετε σε ένα δοχείο αποθήκευσης κέικ για να μην στεγνώσει.

Οφέλη για την υγεία των συστατικών που διαφήμιση

Οι φράουλες, το βασικό συστατικό αυτής της συνταγής, είναι γεμάτες με αντιοξειδωτικά και βιταμίνη C. Συμβάλλουν στην υγεία της καρδιάς, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθούν στη μείωση της φλεγμονής. Το κέικ φαγητού αγγέλου, η χαμηλότερη περιεκτικότητα σε λιπαρά και θερμίδες από τα παραδοσιακά κέικ, είναι μια πιο ελαφριά επιλογή που μπορεί να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας για επιδόρπιο, διατηρώντας παράλληλα τον έλεγχο της πρόσληψης θερμίδων.

Παρόμοιες συνταγές

Αν σας άρεσε αυτή η συνταγή για το κέικ αγγέλου φράουλας, ίσως θέλετε να δοκιμάσετε και αυτά τα άλλα υπέροχα επιδόρπια:
– Μύρτιλο λεμονάτο
– Τάρτα με μους βατόμουρο
– Ροδάκινο Ανάποδα Κέικ

Πηγές τροφίμων Έμπνευση για τη συνταγή

Αυτό το λαχταριστό νερό Αυτή η λαχταριστή συνταγή για το κέικ άγγελο φράουλας αντλεί έμπνευση από διάφορους σεφ ζαχαροπλαστικής και αρτοποιούς που έχουν τελειοποιήσει την τέχνη της δημιουργίας απολαυστικών γλυκών. Μερικά διάσημα ονόματα στον γαστρονομικό κόσμο που εμπνέουν αυτήν τη συνταγή περιλαμβάνουν:

  1. Dominique Ansel: Γνωστός για τις καινοτόμες και οπτικές εντυπωσιακές δημιουργίες του, ο σεφ Dominique Ansel έφερε επανάσταση στη σκηνή της ζαχαροπλαστικής με τη μοναδική του προσέγγιση στις γεύσεις και τις υφές. Η τεχνογνωσία του είναι εμφανής στα ντελικάτα και εκλεκτά κέικ του, καθιστώντας την εξαιρετική πηγή έμπνευσης για αυτήν τη συνταγή.

  2. Χριστίνα Τόση: Ως ιδρύτρια του Milk Bar, η Χριστίνα Τόση έχει κερδίσει την αναγνώριση για τα παιχνιδιάρικα και νοσταλγικά γλυκά της. Η χρήση συστατικών και οι τολμηροί συνδυασμοί γεύσεων για να προσθέσει αυτό το στοιχείο επιπλέον στο Strawberry Angel Cake.

  3. Pierre Hermé: Γνωστός ως ο «Πικάσο της ζαχαροπλαστικής», η μαεστρία του Pierre Hermé έγκειται στην ικανότητα του να εξισορροπεί τις γεύσεις και να δημιουργεί αρμονικές γευστικές εμπειρίες. Αντλώντας έμπνευση από την ακρίβεια και την προσοχή του στη λεπτομέρεια, αυτή η συνταγή στοχεύει να αποτυπώσει το ίδιο επίπεδο φινέτσας σε κάθε μπουκιά.

  4. Anna Olson: Με τη ζεστή της προσωπικότητα και το πάθος της για το ψήσιμο, η Anna Olson έχει γίνει ένα οικείο πρόσωπο στον κόσμο των baking show. Η έμφαση που δίνει στη χρήση φρέσκων και εποχιακών συστατικών ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την ουσία αυτής της συνταγής για το κέικ αγγέλου φράουλας.

Με την έμπνευση από αυτά τα γαστρονομικά εικονίδια, αυτή η συνταγή στοχεύει να φέρει τη δημιουργικότητα, το ταλέντο και την τεχνογνωσία τους στην κουζίνα του σπιτιού σας. Απολαύστε τη διαδικασία δημιουργίας ενός επιδόρπιου που αντανακλά το πνεύμα αυτών των αξιότιμων σεφ, εμποτίζοντας ταυτόχρονα τη δική σας προσωπική πινελιά.

🍓🍰 Ας ξεκινήσουμε ένα ταξίδι γεύσεων και να δημιουργήσουμε ένα συγκλονιστικό επιδόρπιο που θα αφήσει όλους να λαχταρούν περισσότερο!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button